VITAMED MANDULAGOMBA AGARICUS BLAZEI MIRILL KAPSZULA 60db
|
Leírás és Paraméterek
A Brazíliából és Peruból származó mandulagomba (Agaricusblazei Murill) a hazánkban is jól ismert
csiperkefélék családjába tartozik, ugyanakkor összetételében nagyban különbözik azoktól.
Gazdag létfontosságú ásványi anyagokban, főként vasban,kalciumban, foszforban, rézben, cinkben,
káliumban és nátriumban, valamint fellelhető benne niacin, folsav, biotin és az összes létfontosságú aminosav.
Vitaminjai közül kiemelt szerepet kap a B-vitamin komplex vitamin csoport, a D-vitamin és az E-vitamin.
Nagy mennyiségben tartalmaz rostokat és antioxidáns bétaglükánt, elsősorban ezeknek az összetevőknek
köszönheti kiemelkedő immunerősítő hatását.
Összetevők:
Mandulagomba (Agaricus Blazei) gomba-kivonat por 30% poliszacharid,
zselatin (kapszula), mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát
Hatóanyag:
Mandulagomba (Agaricus Blazei) gomba-kivonat por 30% poliszacharid.
Hatóanyag egy kapszulában: 220 mg
Hatóanyag a napi adagban (3 kapszula): 660 mg
Alkalmazási javaslat:
Naponta 3x1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.
Ajánlatos naponta legalább 1-2 liter folyadék fogyasztása.
Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
Nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Kisgyermekektől elzárva tartandó.
Szedése gyermekeknek nem ajánlott.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen.
Gyártás helye: Magyarország
Figyelmeztetés:
Ez a termék étrend-kiegészítő, gyógyító hatással nem rendelkezik.
Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt.
Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Hosszú ideig tartó használatra nem javallott.
A leírás kizárólag tájékoztatási célra szolgál, nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, gyógyítására,
megelőzésére és nem helyettesíti az orvosi szolgáltatásokat!
A leírásban szereplő megállapítások nem vonatkoztathatók a NutriMed Étrendkiegészítő Kft. termékeire.
A VitaMed márkanév nem értelmezhető egészségre vonatkozó állításként, az csupán a termék azonosítására szolgál.
Leírás
Frissen ételként, feldolgozva tea formájában vagy kivonatként fogyasztják, Japánban pedig élelmiszer-adalékanyagként is használják.
A mandulagombát 1960-ban egy japán kutató, Dr. Takatoshi Furumoto fedezte fel. A Piedade-ban és közvetlen környezetében élő
emberek körében ugyanis igen nagy népszerűségnek örvendett ez az ízletes gombafajta. Dr. Takatoshinak feltűnt, hogy a lakosság
körében feltűnően alacsony volt a daganatos és időskori betegségek előfordulása. Ennek apropóján küldte el Furomoto Japánba
a mandulagombát, hogy megvizsgálják összetevőit és hatásait, ahol bizonyítást nyertek megfigyelései.