Tájékoztatjuk, hogy webáruházunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz. Az oldal használatával jóváhagyja  a sütik használatát.

815 Ft
Menny.:db
Receptek tisztán növényi alapanyagokból.
Gyártó: Váradi Tibor
Cikkszám: KNV885415
Elérhetőség: Átmeneti készlethiány
Várható szállítás: 2022. december 06.
Egységár: 815,00 Ft/db
Termék címkék:
Vegán

NAPFÉNYES RECEPTEK III.

815 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A gyűjteményben található receptek a tiszta növényi étrendnek megfelelő alapanyagokat tartalmazzák.
Nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt, azaz húsmentes, tojásmentes, tejmentes.
 

I. Levesek
1. Spenótos csalánleves
2. Hagymaleves borókával
3. Kínaikelleves
4. Kapros zöldbabkrémleves
5. Tavaszi erőleves
6. Zöldborsóleves
7. Zöldbableves
8. Kapros kukoricaleves
9. Kölesleves
10. Spenótleves
11. Sárgaborsókrémleves
12. Fokhagymaleves

II. Egyszerű főételek

1. Finomfőzelék
2. Zeller póréhagymával
3. Kapros cukkíni és tök
4. Karfiolfőzelék
5. Paprikás-padlizsános tészta
6. Zöldséges kölesfelfújt
7. Káposztás puliszka
8. Wokban sült zöldségek tésztával
9. Édeskés bab egytálétel
10. Rakott padlizsán
11. Párolt, gesztenyés vöröskáposzta
12. Csőben sült brokkolis tészta

III. Tájjellegű ételek
1. „Zöld leves” (portugál étel)
2. Csicseriborsóleves (arab étel)
3. Mediterrán ragu
4. Milánói makaróni (olasz étel)
5. Rizses egytálétel padlizsánnal (iráni étel)
6. Algába tekert rizs (japán étel)
7. Hamis gulyásleves
8. Betyárleves
9. Erdélyi rakott káposzta
10. Bácskai rizses szejtán
11. Kolozsvári káposzta
12. Alföldi galuska

IV.  Ünnepi és különleges ételek
1. Karácsonyi algaleves
2. Szilveszteri korhelyleves
3. Zöldségkocsonya
4. Zöldségkrémmel töltött rántott palacsinta
5. Gesztenyés tészta könnyű, bazsalikomos mártással
6. Árpagyöngyös töltött kellabda
7. Szejtán Eszterházy módra
8. Karácsonyi aprósüteménytál
9. Datolyacsemege („szaloncukor”)
10. Mákos babajka
11. Diós patkó
12. Mézeskalács

V. Sütemények
1. Almás pite
2. Szilvalekváros papucs
3. Szilvalekváros fánkpuszik
4. Sütőtökös rolád
5. Mákos puliszka
6. Aszalt meggyel töltött mákos kölesgolyók
7. Mézes krémes
8. Mákos pite
9. Karobos-kókuszos szelet
10. Édes rizskocka
11. Zabpehelykorongok
12. Amarantgolyó

VI. Szendvicskrémek
1. Variációk napraforgókrémre
2. Tökmagkrém
3. Szezámos margarinkrém
4. Hagymás paprikakrém
5. Brokkolikrém
6. Kukoricapástétom
7. Vöröslencsekrém
8. Tepertő jellegű krém
9. Petrezselyemkrém
10. Bazsalikomos lencsepástétom
11. Sörélesztőkrém
12. Lestyános zöldségkrém

VII. Egyebek
1. Gyökérsaláta
2. Tavaszi fűsaláta
3. Búza-rozs kenyér
4. Tönkölylángos
5. Nokedli
6. Durumpalacsinta
7. Tofu házilag
8. Búzahús (szejtán) házilag
9. Sárgaborsólisztes karfiolfasírt
10. Magyaros zabpehelyfasírt
11. Fokhagymás kínai kel
12. „Lekvár” aszalt gyümölcsből

Tartalom

I. Levesek
1. Spenótos csalánleves
2. Hagymaleves borókával
3. Kínaikelleves
4. Kapros zöldbabkrémleves
5. Tavaszi erőleves
6. Zöldborsóleves
7. Zöldbableves
8. Kapros kukoricaleves
9. Kölesleves
10. Spenótleves
11. Sárgaborsókrémleves
12. Fokhagymaleves

II. Egyszerű főételek

1. Finomfőzelék
2. Zeller póréhagymával
3. Kapros cukkíni és tök
4. Karfiolfőzelék
5. Paprikás-padlizsános tészta
6. Zöldséges kölesfelfújt
7. Káposztás puliszka
8. Wokban sült zöldségek tésztával
9. Édeskés bab egytálétel
10. Rakott padlizsán
11. Párolt, gesztenyés vöröskáposzta
12. Csőben sült brokkolis tészta

III. Tájjellegű ételek
1. „Zöld leves” (portugál étel)
2. Csicseriborsóleves (arab étel)
3. Mediterrán ragu
4. Milánói makaróni (olasz étel)
5. Rizses egytálétel padlizsánnal (iráni étel)
6. Algába tekert rizs (japán étel)
7. Hamis gulyásleves
8. Betyárleves
9. Erdélyi rakott káposzta
10. Bácskai rizses szejtán
11. Kolozsvári káposzta
12. Alföldi galuska

IV.  Ünnepi és különleges ételek
1. Karácsonyi algaleves
2. Szilveszteri korhelyleves
3. Zöldségkocsonya
4. Zöldségkrémmel töltött rántott palacsinta
5. Gesztenyés tészta könnyű, bazsalikomos mártással
6. Árpagyöngyös töltött kellabda
7. Szejtán Eszterházy módra
8. Karácsonyi aprósüteménytál
9. Datolyacsemege („szaloncukor”)
10. Mákos babajka
11. Diós patkó
12. Mézeskalács

V. Sütemények
1. Almás pite
2. Szilvalekváros papucs
3. Szilvalekváros fánkpuszik
4. Sütőtökös rolád
5. Mákos puliszka
6. Aszalt meggyel töltött mákos kölesgolyók
7. Mézes krémes
8. Mákos pite
9. Karobos-kókuszos szelet
10. Édes rizskocka
11. Zabpehelykorongok
12. Amarantgolyó

VI. Szendvicskrémek
1. Variációk napraforgókrémre
2. Tökmagkrém
3. Szezámos margarinkrém
4. Hagymás paprikakrém
5. Brokkolikrém
6. Kukoricapástétom
7. Vöröslencsekrém
8. Tepertő jellegű krém
9. Petrezselyemkrém
10. Bazsalikomos lencsepástétom
11. Sörélesztőkrém
12. Lestyános zöldségkrém

VII. Egyebek
1. Gyökérsaláta
2. Tavaszi fűsaláta
3. Búza-rozs kenyér
4. Tönkölylángos
5. Nokedli
6. Durumpalacsinta
7. Tofu házilag
8. Búzahús (szejtán) házilag
9. Sárgaborsólisztes karfiolfasírt
10. Magyaros zabpehelyfasírt
11. Fokhagymás kínai kel
12. „Lekvár” aszalt gyümölcsből

Leírás

A gyűjteményben található receptek a tiszta növényi étrendnek megfelelő alapanyagokat tartalmazzák.
Nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt, azaz húsmentes, tojásmentes, tejmentes.
 

I. Levesek
1. Spenótos csalánleves
2. Hagymaleves borókával
3. Kínaikelleves
4. Kapros zöldbabkrémleves
5. Tavaszi erőleves
6. Zöldborsóleves
7. Zöldbableves
8. Kapros kukoricaleves
9. Kölesleves
10. Spenótleves
11. Sárgaborsókrémleves
12. Fokhagymaleves

II. Egyszerű főételek

1. Finomfőzelék
2. Zeller póréhagymával
3. Kapros cukkíni és tök
4. Karfiolfőzelék
5. Paprikás-padlizsános tészta
6. Zöldséges kölesfelfújt
7. Káposztás puliszka
8. Wokban sült zöldségek tésztával
9. Édeskés bab egytálétel
10. Rakott padlizsán
11. Párolt, gesztenyés vöröskáposzta
12. Csőben sült brokkolis tészta

III. Tájjellegű ételek
1. „Zöld leves” (portugál étel)
2. Csicseriborsóleves (arab étel)
3. Mediterrán ragu
4. Milánói makaróni (olasz étel)
5. Rizses egytálétel padlizsánnal (iráni étel)
6. Algába tekert rizs (japán étel)
7. Hamis gulyásleves
8. Betyárleves
9. Erdélyi rakott káposzta
10. Bácskai rizses szejtán
11. Kolozsvári káposzta
12. Alföldi galuska

IV.  Ünnepi és különleges ételek
1. Karácsonyi algaleves
2. Szilveszteri korhelyleves
3. Zöldségkocsonya
4. Zöldségkrémmel töltött rántott palacsinta
5. Gesztenyés tészta könnyű, bazsalikomos mártással
6. Árpagyöngyös töltött kellabda
7. Szejtán Eszterházy módra
8. Karácsonyi aprósüteménytál
9. Datolyacsemege („szaloncukor”)
10. Mákos babajka
11. Diós patkó
12. Mézeskalács

V. Sütemények
1. Almás pite
2. Szilvalekváros papucs
3. Szilvalekváros fánkpuszik
4. Sütőtökös rolád
5. Mákos puliszka
6. Aszalt meggyel töltött mákos kölesgolyók
7. Mézes krémes
8. Mákos pite
9. Karobos-kókuszos szelet
10. Édes rizskocka
11. Zabpehelykorongok
12. Amarantgolyó

VI. Szendvicskrémek
1. Variációk napraforgókrémre
2. Tökmagkrém
3. Szezámos margarinkrém
4. Hagymás paprikakrém
5. Brokkolikrém
6. Kukoricapástétom
7. Vöröslencsekrém
8. Tepertő jellegű krém
9. Petrezselyemkrém
10. Bazsalikomos lencsepástétom
11. Sörélesztőkrém
12. Lestyános zöldségkrém

VII. Egyebek
1. Gyökérsaláta
2. Tavaszi fűsaláta
3. Búza-rozs kenyér
4. Tönkölylángos
5. Nokedli
6. Durumpalacsinta
7. Tofu házilag
8. Búzahús (szejtán) házilag
9. Sárgaborsólisztes karfiolfasírt
10. Magyaros zabpehelyfasírt
11. Fokhagymás kínai kel
12. „Lekvár” aszalt gyümölcsből

Az oldal tetejére