Tájékoztatjuk, hogy webáruházunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz. Az oldal használatával jóváhagyja  a sütik használatát.

8.498 Ft
Menny.:db
Emoció 7.84 élőflórás magas antioxidáns tartalmú ital.
Cikkszám: 790181
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. július 06.
Egységár: 8,50 Ft/ml

EMÓCIÓ 7.84

8.498 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A készítmény többféle jótékony hatású baktériumot, flavonoidot,
vitaminokat, antioxidánsokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz.
Legfontosabb feladata az egyensúly helyreállítása és fenntartása,
valamint segíti a szervezet számára fontos vitaminok és ásványi anyagok felszívódását.

Napi ajánlott adagolás: 1-2 alkalommal 30 ml - önállóan vagy 2 dl folyadékkal higítva.

Összetétel: 
Cukornádmelasz, fekete ribizli, meggy és kékszőlő héj kivonat sűrítménye,
 Élőflóra: - Tejsavbaktériumok: Lactobacillus plantarum, Propionibacterium freudenreichii, Lactocco cus lactis
               - Élesztőgombák: Saccharomyces cerevisiae, Mucor hiemalis, Clostridium pasteurianum.

A gyümölcs flavonoidjai és az erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok, antioxidáns tulajdonságúak.
Az antioxidánsok elősegítik a sejtek szabadgyökök elleni védelmét, ezzel egészségünk megőrzését.
Az anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén, hozzájárulnak a jó közérzet és az immunrendszer fenntartásához.

Leírás

A készítmény többféle jótékony hatású baktériumot, flavonoidot,
vitaminokat, antioxidánsokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz.
Legfontosabb feladata az egyensúly helyreállítása és fenntartása,
valamint segíti a szervezet számára fontos vitaminok és ásványi anyagok felszívódását.

Napi ajánlott adagolás: 1-2 alkalommal 30 ml - önállóan vagy 2 dl folyadékkal higítva.

Összetétel: 
Cukornádmelasz, fekete ribizli, meggy és kékszőlő héj kivonat sűrítménye,
 Élőflóra: - Tejsavbaktériumok: Lactobacillus plantarum, Propionibacterium freudenreichii, Lactocco cus lactis
               - Élesztőgombák: Saccharomyces cerevisiae, Mucor hiemalis, Clostridium pasteurianum.

A gyümölcs flavonoidjai és az erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok, antioxidáns tulajdonságúak.
Az antioxidánsok elősegítik a sejtek szabadgyökök elleni védelmét, ezzel egészségünk megőrzését.
Az anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén, hozzájárulnak a jó közérzet és az immunrendszer fenntartásához.

Az oldal tetejére