Leírás és Paraméterek
Felhasználási javaslat:
Fűszerként, vagy vajkrémmel, tejföllel kikeverve.
Szendvicsre, köretre, egyéb tésztafélékre, ételekre szórva.
Összetevők:
Napraforgó, szezámmagpehely, zabkorpa, hajdinaliszt, (4 %) tengeri só és fűszerek.
Jótanács:
Minden gabona, vagy olajosmag őrleményt tavasztól-őszig célszerű hűtőben tárolni a molyveszély miatt.
Leírás
Felhasználási javaslat:
Fűszerként, vagy vajkrémmel, tejföllel kikeverve.
Szendvicsre, köretre, egyéb tésztafélékre, ételekre szórva.
Összetevők:
Napraforgó, szezámmagpehely, zabkorpa, hajdinaliszt, (4 %) tengeri só és fűszerek.
Jótanács:
Minden gabona, vagy olajosmag őrleményt tavasztól-őszig célszerű hűtőben tárolni a molyveszély miatt.