Leírás és Paraméterek
Összetevők:
100 % nyírfacukor (xilitol).
Felhasználási javaslat:
Kristálycukor helyett (kb. 1:1 arányban).
A cukorhoz hasonlóan oldódik, sütésre-főzésre is kiváló.
Hideg- és meleg italok, sütemények, gyümölcskrémek édesítésére is tökéletes.
Alacsony Glikémiás Indexű (7), cukorbetegek számára is ideális.
Figyelmeztetés:
Nagy mennyiségben fogyasztva hashajtóhatású lehet!
Karamellizálásra, tészták kelesztésére nem alkalmas.
100 % nyírfacukor (xilitol).
Felhasználási javaslat:
Kristálycukor helyett (kb. 1:1 arányban).
A cukorhoz hasonlóan oldódik, sütésre-főzésre is kiváló.
Hideg- és meleg italok, sütemények, gyümölcskrémek édesítésére is tökéletes.
Alacsony Glikémiás Indexű (7), cukorbetegek számára is ideális.
Figyelmeztetés:
Nagy mennyiségben fogyasztva hashajtóhatású lehet!
Karamellizálásra, tészták kelesztésére nem alkalmas.
Leírás
Összetevők:
100 % nyírfacukor (xilitol).
Felhasználási javaslat:
Kristálycukor helyett (kb. 1:1 arányban).
A cukorhoz hasonlóan oldódik, sütésre-főzésre is kiváló.
Hideg- és meleg italok, sütemények, gyümölcskrémek édesítésére is tökéletes.
Alacsony Glikémiás Indexű (7), cukorbetegek számára is ideális.
Figyelmeztetés:
Nagy mennyiségben fogyasztva hashajtóhatású lehet!
Karamellizálásra, tészták kelesztésére nem alkalmas.
100 % nyírfacukor (xilitol).
Felhasználási javaslat:
Kristálycukor helyett (kb. 1:1 arányban).
A cukorhoz hasonlóan oldódik, sütésre-főzésre is kiváló.
Hideg- és meleg italok, sütemények, gyümölcskrémek édesítésére is tökéletes.
Alacsony Glikémiás Indexű (7), cukorbetegek számára is ideális.
Figyelmeztetés:
Nagy mennyiségben fogyasztva hashajtóhatású lehet!
Karamellizálásra, tészták kelesztésére nem alkalmas.